23948sdkhjf

Georg Berg vinder ordrer for 55 millioner

To hovedentrepriser på Sjælland må betegnes som den optimale jubilæumsgave for Slagelse-entreprenøren, der runder 40 år den 1. marts.
Forud for sit 40 års jubilæum om mindre end to uger har Georg Berg A/S netop sikret sig to nye hovedentrepriser til samlet 55 mio. kr. med option på yderligere opgaver for cirka 15 mio. kr. Det bringer den samlede ordrebeholdning op på omkring 130 mio. kr.

Den ene opgave er en storentreprise på byggeriet af 75 nye plejeboliger i Egeparken i Egedal Kommune, hvor Georg Berg A/S har vundet komplettering, lukning og inventar på begge af byggeriets etaper. Den anden opgave er en industribygning, som dog på nuværende tidspunkt ikke må nævnes i detaljer på grund af en igangværende besparelsesrunde.

- For begge projekter er der tale om nybygningsopgaver, som vi har stor erfaring med – omend der er tale om meget forskellige bygningsudførelser og anvendelse. Det vidner om, at Georg Berg A/S befinder sig i en meget positiv udvikling her i jubilæumsåret, fortæller bestyrelsesformand Arnold. D. Johansen.

Udover de to nye projekter tæller den aktuelle ordrebeholdning blandt andet igangværende byggerier som en ny campushal for Ringsted Kommune og et nyt vandværk for HOFOR ved Marbjerg, Roskilde. Hertil kommer betydelige renoveringsopgaver på større institutioner i København og Holbæk samt modernisering af en industribygning for virksomheden Westrup i Slagelse.

Georg Berg A/S startede ud som enkeltmandsvirksomhed i 1974 og er siden vokset til omkring 80 ansatte og en omsætning på lige under 200 mio. kr. Christian Berg, søn af grundlægger Georg Berg, er hovedaktionær og administrerende direktør.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079