23948sdkhjf

Kuben træt af massive byggeforsinkelser

Kuben er træt af kaotiske byggeforsinkelser og byggesjusk som følge af manglende arbejdskraft til byggepladserne. Derfor vil boligbygherren nu søge udenlands for at finde entreprenører og leverandører, der leverer kvalitetsarbejde til tiden.
Kuben, der er en af landets største boligbygherre inden for ejerlejligheder og andelsboliger, er træt af de lange byggeforsinkelser på op til seks-otte måneder.

Derfor spejder bygherren nu mod udlandet for at finde totalentreprenører og leverandører, der kan stille med kvalificeret arbejdskraft og hermed kan udføre boligprojekterne i Danmark, skriver Berlingske Business i dag.

- Vi oplever massive forsinkelser på masser af boligbyggeri i Storkøbenhavn. På mange store boligprojekter er afslutningen hektisk og kaotisk for at nå en tidsplan, og det kan ikke undgåes, at det går ud over kvaliteten, siger administrerende direktør Henrik Enegaard Skaanderup fra Kuben til avisen.

Kuben tager manglen på arbejdskraft i egen hånd nu, også selvom de danske entreprenører som Sjælsø og NCC er i fuld gang med at søge arbejdskraft i udlandet.

- Vi kan ikke længere tage entreprenørernes tidsplaner for gode varer. Hidtil har entreprenørerne selv stået for alt, når vi har givet dem en totalentreprise på et boligbyggeri. Men nu er vi nødt til at være mere proaktive og løbende følge kritisk med i byggeriet og tidsplanen, så vi i god tid kan finde en løsning sammen med entreprenøren, hvis tingene skrider, siger Henrik Enegaard Skaanderup til avisen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.175