23948sdkhjf

HHM vinder opgave til 43 millioner

Hillerød-entreprenøren har indgået kontrakt med Lejerbo om boligrenovering i Maglehøj.
HHM A/S har netop indgået kontrakt med Lejerbo om at renovere Maglehøj Blok S i Frederiksværk, så de bliver alment tilgængelige. Det oplyser entreprenøren på sin hjemmeside.

Renoveringen omfatter 92 lejligheder, der bliver til 84, når de i sommeren 2015 står færdige og fuldstændig gennemrenoverede. Arbejdet går i gang i marts måned, og hos HHM glæder man sig til at komme i gang i Frederiksværk, hvor flere af virksomhedens egne håndværkere selv bor.

Maglehøj blok S er en 4-etagers boligblok med 92 lejligheder fordelt på syv opgange beliggende i Halsnæs Kommune. Renoveringen vil tage 14 måneder i alt og er delt op i to etaper á syv måneders varighed. Entreprisesummen ligger på godt 43 mio. kr. eksklusiv moms.

I nogle af opgangene bliver det nødvendigt at rykke rundt på lejlighedernes størrelser for at skabe plads til de indvendige elevatorer, der skal etableres i alle syv opgange. Udover elevatorerne vil der samtidig blive skabt niveaufri adgang til alle lejligheder. Projektet omfatter desuden nye el-, vvs- og ventilationsinstallationer, udskiftning af lejligheds- og opgangsdøre, renovering af opgangsarealer og fællesvaskeri samt opsætning af altaner ved de 28 lejligheder, som på nuværende tidspunkt ikke hare altan.
Læs mere om: HHM
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125