23948sdkhjf

Tredobbelt certifikat skal gøre op med blakket ry

Miljømæssigt har nedrivningsbranchen ikke det bedste rygte. Med hele tre certificeringer har Preben Hockerup A/S nu papir på sit arbejde med kvalitetsstyring, miljø og arbejdsmiljø
I over 40 år har Preben Hockerup A/S udført nedrivning og miljøsanering. Med de tre certificeringer – ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 18001 – kan Haslev-firmaet nu dokumentere, at der arbejdes efter de skrappeste krav med hensyn til både kvalitetsstyring, miljø og arbejdsmiljø.

- Miljømæssigt har branchen ikke det bedste rygte. Med certificeringerne er vi dokumenteret stuerene, derfor har vi arbejdet målrettet på at få hele tre, siger daglig leder Henrik Hockerup Keller.

De tre certificeringer er alle udbredte i byggebranchen, men en sjældenhed blandt nedrivningsvirksomheder. Ifølge Henrik Hockerup Keller har kun to eller tre virksomheder den samme samlede ’pakke’.

Optimering af arbejdsprocesser
Med certificeringerne er det nu blevet hverdagskost at leve op til de mange skrappe, selvpåførte krav, som skal opfyldes for at kunne bevare certifikaterne. Helt ned i detaljer arbejder Preben Hockerup A/S med at sikre både medarbejdere og miljø. Som ledelsesværktøj er ISO 9001 en grundig følgesvend overalt i virksomheden, hvor alle indkøb, arbejdsgange og projekter er blevet endevendt.

- Vi har afdækket en række af vores rutiner, som økonomisk ikke har været hensigtsmæssige. Og vigtigst af alt har vi haft redskaberne og villigheden til at ændre dem, så vi nu i langt større grad undgår fejl, spildtid og uigennemtænkte løsninger. Det sparer både os og kunden for udgifter, forklarer Henrik Hockerup Keller.

- Vores tre certificeringer har medført en total optimering af alle arbejdsprocesser og udnyttelsen af vores maskinpark. Det øger vores effektivitet og giver et bedre overblik, når vi udfører projekter, så det godt kan betale sig at vælge kvalitetsløsninger. Det bliver kunderne ofte overraskede over, tilføjer han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11