23948sdkhjf

Tibnor udvider med 1000 kvadratmeter

Efterspørgselen på specialstål og aluminiumsprodukter vokser, og det har gjort det nødvendigt for Nordens største stål- og metalgrossist, Tibnor at udvide med nye bygninger. Tibnor i Taulov får fra efteråret 2006 godt 1.000 m2 mere.
Der er travlt hos Tibnor, og det kan mærkes i dagligdagen. I de sidste par år har Tibnor oplevet stor vækst. Der er bl.a. kommet mange, nye produkter til, og det har betydet, at varerne har stået tæt på hylderne.

Det problem bliver nu løst med 1000 nye kvadratmeter opbevaringsplads.

- Udviklingen har især været markant inden for specialstål , især rullepolerede cylinderrør til hydraulik, samt coils i aluminium. Derfor vil de nye bygninger i Taulov også primærtblive anvendt til varemodtagelse ,samt oplagring af aluminium, siger Niels Clemmesen, Lager- og logistikchef hos Tibnor.

Tibnors nye bygninger i Taulov kommer til at give bedre plads til at yde kunderne en god service. Ikke behov for at flytte
I dag har Tibnor ca. 5.100 m2 bygninger på 27.000 m2 grund, så der er god plads til at udvide også i fremtiden. Det betyder, at Tibnor ikke behøver at se sig om efter en ny placering, hvis virksomheden vokser yderligere. Det er en fordel, for de fleste kunder på specialstål hører nemlig hjemme i Jylland, og det gør placeringen i Taulov optimal for vore kunder.

- Det betyder, at vores kunder ikke kommer til at mærke nogen stor forskel. De får fx også varerne leveret fra det samme sted. Men vi regner dog med at få et mere smidigt bagland, samt mere plads til bedre at kunne styre de store mængder varer, slutter Niels Clemmensen.

Nybyggeriet kommer til at stå færdigt ultimo 2006.

Kilde: Tibnor.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08