23948sdkhjf

Nu oplever Rockfon også fremgang

Mens andre aktører i byggebranchen har oplevet højtider i lang tid grundet byggeboomet i Danmark, er det først nu, at Rockfon høster sine frugter af byggeboomet. Det er konsekvensen ved at være sidste led i byggeprocessen.
Rockfon Gruppen, der producerer og monterer lofter til byggerier, har lidt økonomisk af at have produkter, der først tænkes på sidst i byggeprocessen.

Virksomheden leverer nemlig lofter til erhvervsbyggeriet, som først sættes op, når erhvervslokalerne er lejet ud, og den endelige ruminddeling er på plads. Således kan der gå lang tid før loftsproducenten får en ordre.

Det skriver Dagbladet Børsen i dag.

- Vi er sidste led i byggeprocessen. Vi kan se, at de andre leverandører til byggeriet har haft nogle rigtigt gode år, mens vores marked har været for nedadgående indtil sidste år, siger Christian Agner, finansdirektør i Rockfon Gruppen, der er datterselskab til Rockwool til avisen.

Men nu er den uheldige udvikling dog vendt. Der er kommet godt gang i kontorbyggeriet igen, og således oplever Rockfon Gruppen gode tider på linie med sine kolleger fra byggebranchen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125