23948sdkhjf

AAU og SBi slår sig sammen

Aalborg Universitet og Statens Byggeforskningsinstitut fusionerer d. 1. januar 2007. Med fusionen skabes et Danish Centre of Excellence for the Built Evironment.
I juni offentliggjorde Statens Byggeforskningsinstitut (SBi), at de helst ville slå pjalterne sammen med Aalborg Universitet (AAU), når de skulle efterkomme regeringens mål om, at alle sektorforskningsinstitutioner skal fusionere med universiteterne.

Og som sagt så gjort.

Den 1. januar 2007 fusionerer Aalborg Universitet og Statens Bygge-forskningsinstitut. Fusionen betyder, at et helt nyt center for viden om det byggede miljø dannes. Det skriver BygNet i dag.

Fra starten vil AAU og SBi omfatte 281 forskere og ph.d.-studerende inden for det byggede miljø. Centret skal udbygges løbende, så det bliver samlestedet for landets førende ekspertise indenfor forskning, undervisning, myndighedsrådgivning, erhvervssamarbejde og formidling i det byggede miljø.

AAU og SBi ser gerne, at centret i fremtiden kan måle sig med andre internationale vidensinstitutter inden for det byggede miljø eksempelvis finske VTT .

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125