23948sdkhjf

Anker Hansen & Co. skal bygge feriecenter

Muskelsvindfonden er klar til første spadestik på Musholm Bugt Feriecenter – et nyt handicaptilgængeligt ferie-, konference- og oplevelsescenter i Slagelse Kommune.
Tirsdag skrev Muskelsvindfondens direktør Henrik Ib Jørgensen og landsformand Evald Krog under på en entreprisekontrakt om udbygningen af Musholm Bugt Feriecenter med Anker Hansen & Co A/S, der har vundet licitationen på Musholm Bugt Feriecenter.

Etableringen af byggepladsen begynder den 17. marts, og torsdag den 27. marts klokken 13.30 finder det officielle første spadestik sted.

Går alt efter planen vil Slagelse Kommune fra 2015 huse et helt unikt ferie- og konferencecenter, der ønsker at sætte nye internationale standarder for handicaptilgængelighed og dermed tiltrække en ny form for handicap-turisme til området.

- Anker Hansen & Co. skal skabe et byggeri, der følger smukt efter det prisbelønnede handicaporganisationernes hus, der har sat Danmark på det internationale landkort inden for handicaptilgængelighed. Man ser på os i hele verden, siger Henrik Ib Jørgensen.

Glæder sig til opgaven
Det nye Musholm Bugt Feriecenter er tegnet af Aart Architects, som i februar sidste år vandt arkitektkonkurrencen i samarbejde med BSAA Urbanlab, Bexcom samt Keinicke & Overgaard Arkitekter. Når det ombyggede feriecenter står færdigt til næste år, vil det indeholde 24 supertilgængelige dobbeltværelser, spisefaciliteter, en multihal for handicapidræt og konferencefaciliteter.

- Musholm-projektet er en gave for et firma som vores, der gerne vil prøve kræfter med nye områder og gå nye veje for at skabe et innovativt byggeri. Vi glæder os til at løfte opgaven, siger Erik Bech-Pedersen, som er administrerende direktør i Anker Hansen & Co.

Med økonomisk støtte fra Arbejdsmarkedets Feriefond, Realdania, A.P. Møllers og Hustru Chastine McKinney Møllers Fond til Almene Formaal, Slagelse Kommune og Muskelsvindfonden er det lykkedes at skaffe de i alt 100 mio. kr., som det koster at gennemføre den omfattende udbygning af Musholm Bugt Feriecenter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094