23948sdkhjf

ONV Arkitekter i kapløb for billige boliger

ONV Arkitekter er en af de seks udvalgte tegnestuer, der er med i kapløbet om at vinde konkurrencen om at skabe billige boliger i København. Den adm. direktør i ONV Arkitekter ser frem til en spændende opgave, der gør op med den traditionelle måde at bygge huse på.
ONV Arkitekterne i Vanløse er én af de seks sidste tegnestue-kandidater, der er gået videre i konkurrencen om projektet ”Billige boliger ”i København, som Fonden for Billige Boliger står for.

De sidste tegnestuer skal ligge deres bud på et billigt rækkehusprojekt Ved Karens Minde og et etageboligprojekt ved Valby Idrætspark. Budene skal være dommerpanelet i hænde sidst i oktober.

Det skriver Berlingske Business i dag.

Administrerende direktør i ONV Arkitekter er begejstret for konkurrencen og ser frem til at skabe spændende boliger til danskerne.

- Jeg tænkte, at det var fedt med den konkurrence, for her kom et initiativ, der gør op med den traditionelle måde at bygge huse på. Her er der nogen, der forsøger at gå andre veje, og det på en måde, der tilfører byggeriet en social dimension. Det er noget, jeg har savnet, siger han til avisen.

ONV Arkitekterne ser den lave bygge-budget som en udfordring for deres arbejde. De valgte at deltage i konkurrencen netop fordi, at budgettet var lavt, og de derfor får mulighed for at tænke kreativt i processen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11