23948sdkhjf

Nordjyder vil med på Femern-forbindelsen

80 firmaer var meldt til, da Femern A/S og Femern Belt Development holdt møde for nordjyske virksomheder, der er interesseret i at blive underleverandører på Femern Bælt-forbindelsen.
Tirsdag tog Femern A/S og Femern Belt Development fat på DK-turné '14, hvor målet er at komme kontakt i med alle de danske virksomheder, der ønsker at spille en rolle som underleverandør i forbindelse med bygningen af sænketunnellen ved Femern Bælt.

På det første møde i Aalborg, hvor cirka 80 nordjyske virksomheder var tilmeldt, fik de fremmødte nærmere information om de meget forskellige typer opgaver, som man kan forvente underleverandører tager sig af. Som kommunikationsdirektør Ajs Dam fra Femern A/S udtykte det:

- At bygge verdens længeste sænketunnel er en opgave, som kræver, at hele det danske erhvervsliv deltager. Og der er nok til alle.

Nyt møde i dag
Onsdag fortsætter turneen til Aarhus og Odense, inden den jyske del af Danmarks-turneen slutter i Padborg. Mandag den 17. marts bliver det så de sjællandske virksomheders tur. Her har hele 240 virksomheder tilmeldt sig arrangementet i Ringsted.

Find præsentationer fra mødet i Aalborg på Femern A/S' hjemmeside.

Der er byggestart på projektet i 2015, og anlægsarbejdet ventes afsluttet i 2021. I anlægsfasen ventes projektet at skabe 3.000 jobs på den danske side og 1.000 på den tyske.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094