23948sdkhjf

Frugtbar dialog mellem kommune og byggeri

Tæt kontakt og dialog mellem Dansk Byggeri og Herning Kommune er med til at skabe et godt klima for lokale virksomheder.
Repræsentanter fra henholdsvis Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland og Herning Kommune har netop været samlet til det årlige dialog- og opfølgningsmøde. Begge parter lægger stor vægt på den tætte kontakt, som er med til at skabe gode forhold for de lokale virksomheder i byggebranchen.

- Vi er yderst tilfredse med den gode dialog og samarbejdet og ikke mindst med den direkte kontakt, som kommunen har til de lokale virksomheder. Det betyder meget, at de ved, hvad kommunen har af planer, projekter og initiativer, siger formand for Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland Niels Hansen.

Han deltog i mødet på Herning Rådhus sammen med formanden for Herning Murermesterforening, Carsten Rokkjær, formanden for Herning Tømrermesterforening, John Østergaard og medlem af regionsbestyrelsen Morten Knudsen.

På mødet informerede borgmester Lars Krarup om kommende kommunale projekter med byggeri og vedligeholdelse samt om de initiativer, som kommunen løbende tager for at gøre det så nemt at drive virksomhed. Emner som byggesagsbehandling, adgang til genbrugspladser, udbudspolitik og status for bygge- og anlægsbranchen i Herning og regionen blev også drøftet på mødet.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.11