23948sdkhjf

KLP Ejendomme satser på kontorbyggeri

Norske KLP Ejendomme sætter sit lid til erhvervsbyggeri. I øjeblikket er selskabet i fuld gang med kontorbyggerier i Ørestad City, og vil udvide området med flere kontor-byggerier i fremtiden.
Norske KLP Ejendomme A/S med adm. direktør Bjarne Dvärsäter i spidsen vil til at sætte gang i kontorbyggeriet i Ørestad City. Selskabet oplever nemlig en stor og stadig stigende efterspørgsel på kontorejendomme.

Det oplyser Berlingske Business i dag.

- Vi har jo en aftale med Ørestadsselskabet om, at vi skal producere kontorbyggerier i jævnt tempo. Og den aftale lever vi op til. Vi tror så meget på markedet, at det ikke er vigtigt for os at have aftaler med lejerne på plads på forhånd. Alle data peger på en stabil vækst i København og i hele Øresundsregionen de kommende fem-ti år, udtaler direktør Bjarne Dväsäter til avisen.

I øjeblikket er KLP i gang med opførelsen af et kontorhus på 30.000 etagemeter ved siden af deres i forvejen 33.000 etagemeter store kontorejendom på Arne Jacobsens Allé. Det nye kontorhus skal stå klar til indflytning i juni 2008.

Herudover ligger der, blandt andet spekulativt boligbyggeri, allerede ideer til et 60.000 etagemeter stort kontorhus på Dväsäters skrivebord. Det 60.000 etagemeters store kontorhus skal efter planen opføres på Kaj Fiskers Plads, og byggeriet forventes startet i 2008.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097