23948sdkhjf

Inwido udnævner ny bestyrelsesformand

Arne Frank afløser Anders C Karlsson, der forlader Inwido-koncernen efter 12 år som bestyrelsesformand.
Inwido har skiftet ud i bestyrelsen, hvor koncernchefen i AarhusKarlshamn AB, Arne Frank, er ny mand på formandsposten.

- Inwido er en meget spændende virksomhed med markedsledende positioner og har visse ligheder med TAC, som jeg var administrerende direktør for gennem flere år. At koncernen satser markant på innovation og forretningsudvikling i højt tempo skaber gode muligheder for fortsat vækst og videreudvikling, siger Arne Frank.

Samtidig med Arne Franks tiltræden som bestyrelsesformand tager Inwido afsked med Anders C Karlsson, der forlader koncernen efter 15 år i bestyrelsen, heraf 12 år som formand.

Håkan Jeppsson, administrerende direktør og koncernchef i Inwido, udtaler i den forbindelse:

- Først og fremmest vil jeg takke Anders C Karlsson for den strålende indsats, han har ydet for Inwido gennem mange år. Samtidig glæder vi os over, at Arne Frank bliver ny bestyrelsesformand. Arnes omfattende kompetencer fra erhvervslivet er en styrke for Inwido. Det er også positivt, at han som formand kommer til at stille høje krav til vores fortsatte arbejde med vækst, produktudvikling, kundetilfredshed og produktivitet.

Inwido, med hovedkontor i Malmö, beskæftiger cirka 3.100 medarbejdere og omsatte i 2013 for 4,3 milliarder svenske kroner I Danmark råder koncernen over varemærkerne Outline, KPK, Frovin og Pro Tec. Senest er produktfamilien udvidet med Spar Vinduer og JNA Vinduer & Døre.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.146