23948sdkhjf

Ny indkøbschef hos Mygind Tech A/S, Danmark

34-årige Mattias Einarsson er tiltrådt som ny indkøbschef hos Mygind Tech A/S. Mattias Einarsson har otte års erfaring fra savværksbranchen, og hans omfattende viden om træteknik, træforædling og produktudvikling skal nu være med til at sikre, at Mygind Tech A/S får de helt optimale råvarer til produktionen.
Mygind Techs kerneområder er limtræsprofiler til døre, vinduer, trappekomponenter til fabrikker i en lang række lande. Virksomheden er i positiv udvikling og på vej med helt nye og spændende tiltag.

- Hos Mygind Tech forarbejder vi hvert år op mod 60.000 kubikmeter træ, og vi bevæger os netop nu ind på et nyt produktområde med vores fingersamlede kernetræsprofiler. Vi har skabt TechJoint90®, som er et nyt og unikt produkt. Derfor har vi brug for en specialist med et indgående kendskab til det træ tekniske i savværksbranchen, fortæller adm. direktør i Mygind Tech, Jesper Hansen.

Mygind Tech tilbyder ikke kun kunderne trækomponenter til produktion, men også helstøbte løsninger, hvori alle aspekter fra opskæring af træ, efterfølgende limning og fingersamling indgår.

- Virksomhedens størrelse betyder, at vi har knowhow og maskiner til at håndtere mange og forskelligartede ordrer. Og til vores nye produkt, TechJoint90®, har vi nu investeret i et nyt fingersamlingsanlæg, der giver os mulighed for at specialisere os inden for dette område, fortsætter Jesper Hansen.

Mygind Tech er fortsat medlem af indkøbsorganisationen Timbuy, som også vil drage fordel af at Mattias Einarsson befinder sig i Sverige og dermed i nærheden af mange af vore leverandører og samarbejdspartnere.

Kilde: Mygind Tech A/S, http://www.mygind-as.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078