23948sdkhjf

HMN Entreprenøren på opkøb i det midtjyske

Entreprenørfirmaet Graversgaard A/S i Silkeborg er blevet købt af HMN Entreprenøren A/S fra Løgstør, som dermed udvider mod syd.
Entreprenørfirmaet Graversgaard blev startet i 1980 af Ib Graversgaard. I 1999 blev sønnen Kasper Graversgaard ansat i virksomheden for siden hen at blive medejer og til sidst eneejer af virksomheden.

Entreprenøropgaver for offentlige og private erhvervskunder i det midtjyske har været hovedopgaven siden starten.

Da Ib Graversgaard trådte ud af virksomheden i 2013 besluttede Kasper Graversgaard sig for at sætte virksomheden til salg, eller finde en samarbejdspartner for dermed at blive bedre rustet til de kommende års udfordringer i branchen, hvor udviklingen går mod større enheder for at få del i de interessante opgaver.

Det resulterede i at Kasper Graversgaard i august 2013 indgik en aftale med Virksomhedsbørsen om, at finde en køber eller en samarbejdspartner til virksomheden.

Udvidelse mod syd
Efter nogle måneders arbejde med sagen, og drøftelser med flere forskellige interesserede købere, blev der i efteråret 2013 indledt forhandlinger med HMN Entreprenøren fra Løgstør, om at overtage entreprenørfirmaet.

HMN Entreprenøren havde et ønske om at udvide aktiviteterne og det geografiske virkeområde mod syd, så i sidste ende blev løsningen en overtagelse af Entreprenørfirmaet Graversgaard, samtidig med at Kasper Graversgaard blev ansat som afdelingsleder i sin gamle virksomhed.

Salget af Entreprenørfirmaet Graversgaard er formidlet af virksomhedsmægler Bjarne Ørum fra Virksomhedsbørsen, som også har bistået sælger Kasper Graversgaard med rådgivning, fra beslutningen om salg blev taget og frem til overdragelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172