23948sdkhjf

Generationsskifte hos BB Fiberbeton

Simon Hertzum og Nikolaj Ringberg Brandt køres i stilling til at videreføre virksomheden, der er specialist i glasfiberarmerede betonelementer.
Ole Brandt og Steen Rask Eriksen har sammen drevet BB Fiberbeton de seneste 20 år og vil nu gradvist overdrage roret til næste generation.

De to nye i styrehuset er Simon Hertzum og Nikolaj Ringberg Brandt. Simon Hertzum er tidligere advokat i forsikringsselskabet Tryg, mens Nikolaj Ringberg Brandt, søn af Ole Brandt, kommer fra et konsulentjob hos McKinsey & Company.

Steen Rask Eriksen er per 1. marts udtrådt og har afhændet sin halvpart af firmaet, men vil fortsat i 2014 være tilknyttet firmaet for at sikre et glidende skift til den nye ledelse. Stifter Ole Brandt vil fortsat være en del af familievirksomheden i de kommende år.

BB Fiberbeton har siden 1984 leveret ordreproduktion af tyndskalselementer til byggerier i både Danmark og udlandet. Virksomheden er kommet gennem krisen med sorte tal på bundlinjen, senest med et plus på 1,01 mio. kr. efter skat i 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.1