23948sdkhjf

Gratisbyggetilbud.dk tæt på 2 milliarder

Byggetilbud via Internettet er kommet for at blive. Det beviser den store efterspørgsel hos Gratisbyggetilbud.dk, der formidler byggeopgaver mellem bygherrer og håndværkere. Virksomheden er på vej mod en ny rekordomsætning.
Det går rigtig stærkt for den unge virksomhed, der har oplevet en eksplosiv vækst de seneste måneder.

- Vi formidler over 50 byggeopgaver om dagen for henholdsvis private, virksomheder, boligforeninger, ejendomsadministratorer og lignende, siger Gratisbyggetilbud.dk´s administrerende direktør Michael Jacobsen.

Michael Jacobsen forklarer deres succes med, at de har kunden i fokus.

- Vi tager altid en grundig dialog med bygherre for at få justeret forventninger til budget og tidsfrist for udførelse af opgaven. Samtidig følger vi hurtigt op på alle opgaver og sikrer at bygherre bliver kontaktet som aftalt til tiden og modtager tilbuddene til tiden, dette sikrer os samtidig en løbende kvalitetssikring af de håndværkere og rådgivere der er tilknyttet systemet.

Gratisbyggetilbud.dk flyttet i nye lokaler
Alt lader til, at Gratisbyggetilbud.dk går en travlt vinter i møde.

- Det går så stærkt, at vi ikke kan følge med. Dels oplever vi en stigende efterspørgsel på håndværkere, og dels oplever vi en stigende interesse hos bygge-interesserede danskere, der vil lave forbedringer til deres bolig. Derfor udvider vi nu medarbejderstaben med 10 medarbejdere, så vi kommer op på 20 medarbejdere inden årsskiftet 2007, siger Michael Jacobsen.

De nye medarbejdere skal først og fremmest være med til at skabe yderligere vækst for Gratisbyggetilbud.dk, der siden starten i foråret 2004 har videreformidlet mere end 11.000 entrepriser til en værdi i nærheden af 2 milliarder kroner.

Og de nye medarbejdere får rig mulighed for at boltre sig i de nye store lokaler i Rødovre, der rummer ikke mindre end 615 m2.

Gratisbyggetilbud.dk har i dag opbygget et netværk med 1200 professionelle håndværkervirksomheder, herunder arkitekter, ingeniører, rådgivere, konsulenter og samarbejdspartnere, der kan realisere folks projekter på baggrund af de indkomne forespørgsler.

Kilde: Gratisbyggetilbud.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078