23948sdkhjf

Kommune bygger for 32 millioner

Bravida, Otto Christensen, Phønix Maskinsnedkeri og Skibbild entreprise har netop påbegyndt byggeriet af ny materialegård og genbrugsplads i Brørup.
Begge byggerier er lokaliseret til industrikvarteret omkring Stenbro Allé og den samlede anlægssum beløber sig til 31,9 millioner kroner. Det skriver JydskeVestkysten.

Byggeriet er fordelt på fire hovedentrepriser til henholdsvis: Bravida i Esbjerg, Otto Christensen i Arnum, Phønix Maskinsnedkeri i Varde samt Skibbild entreprise fra Vildbjerg.

Materielgården bliver blandt andet opbevaringssted for vinterberedskabets store saltlager og indrettes desuden med kombineret garage-og værkstedsbygning. Selve administrationsbygningen opføres i to etager med administration på øverste etage og med baderum og kantinefaciliteter i stueetagen. Genbrugspladsen bliver indrettet med sænkede containere og pladsen bliver så stor, at biler kan holde i flere baner.

Den nye materialegård og genbrugsplads bliver arbejdsplads for op mod 90 medarbejdere, som efter planen kan flytte ind ved årsskiftet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095