23948sdkhjf

Barslund fortsætter på motorvejsprojekt

Vejdirektoratet har valgt at fortsætte samarbejdet med Barslund på 2. etape af Frederikssundmotorvejen.
Projektet har en pris på lidt over 21 mio. kr. og er en del af byggeriet af 2. etape af Frederikssundmotorvejen mellem Motorring 4 og Tværvej ved Smørum. Vejen ventes at åbne senest samtidig med motorvejen i 2015.

- Vi er glade for at kunne fortsætte samarbejdet med Barslund A/S - nu med forlængelsen af Smørum Parkvej. Der ligger en grundig planlægning bag projektet, og vi ser frem til at komme godt ud af startblokken allerede her i foråret, så vi kan gøre perioden med gener for både trafikanter og golfspillere så kort som mulig, siger Christian Tolderlund, der er projektleder på 2. etape af Frederikssundmotorvejen.

Forlængelsen af Smørum Parkvej bliver en tosporet landevej på ca. 1,3 km, som forbinder den kommende Frederikssundmotorvej til Ballerup Byvej og dermed Frederikssundsvej.

Vejen krydser golfbanen ved Smørum Golfklub. Når vejen står færdig i 2015 vil der være i alt tre steder, hvor golfspillere vil kunne bevæge sig over vejen i sikkerhed. Man vil fortsat kunne spille golf under hele byggeperioden, ligesom at golfbanerne i sin tid blev tilrettelagt for at give plads til den fremtidige landevej.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078