23948sdkhjf

Byggecentrum i Middelfart skifter navn

Efter 46 år skifter Middelfarts byggeudstilling nu navn til Huset.
Byggecentrum i Middelfart blev i sin tid bygget som en professionel, centralt placeret ramme om hele byggebranchens kursusaktiviteter.

De senere år har tilhørsforholdet til byggebranchen mest af alt været båret af navnet Byggecentrum og af traditioner og historie, og det er baggrunden for, at centret nu skifter navn.

- Faktum er, at vi i dag har mindst lige så mange gæster fra andre brancher. Når det så er sagt, så er Huset stadig ejet af Byggecentrum, og byggebranchens virksomheder og organisationer er stadig meget velkomne. Men nu løfter vi blikket og kapper båndet til et navn, som i de senere år har været en barriere for udviklingen af et bredere kendskab til vores mødecenter her i hjertet af Danmark, siger direktør Jan Røgind Jørgensen.

Rummelighed på tværs af brancher og professioner
Byggecentrum har ligget i kanten af skoven på Hindsgavl Allé i Middelfart siden 1968. Nu skal alle vænne sig til, at det fremover hedder Huset:

- Det har været en stor beslutning at skifte navn, og vi har valgt at rulle navneskiftet ud gradvis over 2-3 måneder. I udstillingen er alle de praktiske detaljer således først endeligt på plads i løbet af sommeren, siger direktør Jan Røgind Jørgensen.

- I første omgang har det været vigtigt for os at relancere vores mødecenter med et navn, der i højere grad udtrykker essensen af det sted, vores kunder møder. Det er et sted, hvor alle er velkomne – et hus med rummelighed på tværs af brancher og professioner, fortsætter han.

FAKTA
Huset er det nye navn på den del af Byggecentrum, som ligger i Middelfart – det vil sige mødecenter og byggeudstilling. Resten af virksomheden Byggecentrum er uforandret og drives fra kontoret i Herlev.

Byggecentrum i Middelfart blev indviet i 1968. Både mødecenteret og udstillingen er siden da løbende blevet bygget om, moderniseret og udvidet. I dag omfatter den udendørs udstilling på 25.000 m², mens den indendørs udstilling er på 3.000 m².

Det nye navn Huset er officielt fra og med 2. april 2014. Navneskiftet markeres med åbent hus søndag den 25. maj 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11