23948sdkhjf

Første spadestik til familieboliger i Ørestad Syd

Fredag den 28. marts 2014 inviterer Domea til første spadestik til 50 familieboliger Ved Kanalen i Ørestad Syd.
Med byggeprojektet Ved Kanalen opfylder Domea en del af Københavns kommunes ønske om at skabe et område med blandede ejerformer i Ørestad Syd - et område der med tiden vil udvikle sig til et levende og dynamisk område med en blanding af boliger, gode indkøbsmuligheder og dagsinsitutioner.

Familieboliger klar i 2015
Ved Kanalen er 50 almene familieboliger beliggende i den nordvestlige del af byggefelt 8, som ligger mellem kanalen og Ørestads Boulevard tæt ved Vestamagers Metro.

Boligerne får hvidpudsedefacader og lyse altaner. Alle vinduespartier går fra gulv til loft, for at få så meget lys som mulig ind i boligerne. Derudover sikres også det bedste udsyn over kanal og område.

Byggeriet har første spadestik 28. marts 2014 og skal stå klar til indflytning medio/ultimo 2015.

Rift om nye boliger
Det er i samarbejde med arkitektfirmaet Mangor & Nagel at Domea København i sin tid vandt Københavns kommunes grundkapitaludbud om de 50 almene familieboliger i Ørestad Syd.

- Vi er rigtig glade for, at vi har fået dette projekt igennem. Mangor & Nagel har tegnet en boligbebyggelse af høj arkitektonisk kvalitet, og jeg er slet ikke i tvivl om, at der bliver rift om de nye boliger, siger Domeas byggechef Karsten Pedersen.


​​​
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125