23948sdkhjf

Solars omsætning stiger med råvarepriserne

De stærkt stigende råvarepriser har givet omsætningsstigning for Solar, der er en af Nordeuropas største grossister inden for elinstallationsmateriel og andre elektroniske komponenter.
Stigende råvarepriser har medført prisstigninger på Solars produkter, og det har givet en omsætningsfremgang på 16 pct. Omsætningen i 3. kvartal endte dermed på 256,1 mio. euro mod 220,3 mio. euro i samme periode sidste år.

Resultatet før skat steg med hele 87 pct. fra 4,2 mio. euro til 18,7 mio. euro, og det var et resultat langt over det forventede.

Stigende aktiviteter på markedet har ført til en kapacitetsudvidelse og forbedret effektivitet på selskabets centrallager i Halmstad, Sverige. Og denne investering har sammen med de stigende råvarepriser medvirket til den forbedrede indtjening.

De pæne resultater har fået selskabet til at opjustere de samlede forventninger for resten af året. Niveauet på omsætningen forhøjes med 17 pct. til 1.065 mio. euro, og resultatet før skat justeres op med 49 pct. til 61 mio. euro.

Solar er en af Nordeuropas største grossister med et produktområde, der dækker elinstallationsmateriel, elektroniske komponenter, materiel til EDB & DATA installationer, tele- og alarmanlæg, materiel for varme, ventilation og sanitet, PLC- styringer, et omfattende sortiment af specialkabler samt skibsmateriel der tillige dækker offshore-industrien.

Kilde: Delårsrapport 2006 for Solar A/S – http://www.solar.eu

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141