23948sdkhjf

Wega Vinduer fordobler produktionsarealet

Vinduesproducenten har overtaget en af Bodilsens gamle fabrikker og flytter om kort tid sine aktiviteter til Mors. Dermed udvides produktionen til 7.500 kvadratmeter.
Efter godt og vel fem år bliver der snart igen liv i den gamle møbelfabrik på Industrivej 24 i Morsø. Wega Vinduer har netop købt ejendommen og kan se frem til tæt på en fordobling af produktionsarealet, når de nye lokaler står klar i løbet af de næste to til tre måneder.

- Vi har fået muligheden for at investere i nogle rigtigt gode bygninger og flytter ind i et decideret industriområde i Morsø. Vi har valgt at sætte bygningerne helt i stand og tilrette dem efter det optimale produktionsflow, så vi kommer til at stå endnu stærkere, fortæller medejer Kurt Sohn til Building Supply.

Han understreger, at flytningen gennemføres uden produktionsstop, og at alle 30 medarbejdere følger med de godt 20 km. fra Kolby til Morsø.

Overskud for femte år i træk
Kurt Sohn har været en del af Wega Vinduer i 17 år og blev medejer i 2009, da han og kollegaen Claus Falkenberg købte virksomheden af Eurodan Huse. Det har de gjort med succes. Når regnskabet for 2013 offentliggøres om nogle måneder, bliver det med plus på bundlinjen for femte år i streg.

- Nu er det snart fem år siden, vi købte virksomheden, og vi har haft positivt resultat hvert år. Det har været hårdt arbejde, men også sjovt, og det er fantastisk, at vi nu kan flytte til nye og større lokaler, siger Kurt Sohn.

Regnskabet for 2013 er endnu ikke offentliggjort, men ifølge Kurt Sohn er det gået ” lidt bedre end okay ”.

- Vi kan se tilbage på et 2013, hvor det er lykkedes at få rettet nogle nye produkttyper ind, og trods udfordringer på markedet kommer vi ud med et positivt resultat. Vi tjener ikke millioner, men er ganske godt tilfredse i et år, der startede ud med en næsten fire måneder lang vinter, siger han.

I takt med de gode resultater har Wega Vinduer investeret i ny teknologi, som har gjort det muligt at producere mere effektivt og i en højere kvalitet. Produktionen er i løbet af 2013 blevet optimeret, og Kurt Sohn forventer, at det vil indvirke positivt på bundlinjen i 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078