23948sdkhjf

Østjysk el-fusion

I dag den 1. april 2014 går TeknikGruppen i Horsens og Torsted El & Automatik sammen for i fællesskab at stå stærkere i Horsens.
TeknikGruppen i Horsens og Torsted EL og Automatik fusioneres og fortsætter under navnet TeknikGruppen – Torsted EL & Automatik A/S.

Det nye selskab ejes i fællesskab af TeknikGruppen og Torsted EL & Automatiks nuværende ejer, Anders Linneberg, som fortsætter som direktør og daglig leder af selskabet.

- TG Horsens har været en for lille afdeling til at have tilstrækkeligt med kompetencer til at servicere markedet i Horsens, og vi er derfor meget glade for det nye fællesskab, som gør det muligt at yde bedre service i Horsens og omegn. Ved at Torsted EL og Automatik bliver en del af TeknikGruppen lykkes det samtidig at styrke TeknikGruppens kompetencer inden for automatik og programmering, skriver de to virksomheder i en pressemeddelelse.

TeknikGruppens nuværende ansatte i Horsens fortsætter fra adressen i Norgesvej 8, hvor Torsted EL & Automatik i dag har adresse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078