23948sdkhjf

Årets betonpris for kompromisløst kvalitetsarbejde

Det traditionsrige danske entreprenørfirma Otto Christensen & Kaj Sørensen A/S har modtaget Betonprisen 2006. Det er første gang i Betonprisens historie, at et helt firma tildeles prisen, og det er en hyldest til mange års kompromisløst kvalitetsarbejde med beton.
Efterhånden er Otto Christensen & Kaj Sørensen blevet ensbetydende med god kvalitet i den danske byggebranche. Firmaet blev stiftet helt tilbage i 1948 af Otto Christensen, der et år efter fik selskab af Kaj Sørensen. Otto Christensen og Kaj Sørensen A/S var skabt, og det har lige siden været synonymt med det bedste betonarbejde i Danmark. I foråret 2006 blev virksomheden overtaget af MT Højgaard a/s.

Otto Christensen & Kaj Sørensen er nu blevet hædret med Betonpris ’06 for de mange års forbedring af arbejdet med beton, forklarer Erik Stoklund Larsen, bestyrelsesmedlem i Dansk betonforening:

- Betonprisens fundats siger, at prisen skal gå til en enkeltperson, der gør meget for beton. Men i dette tilfælde kunne vi ikke udskille én person i Otto Christensen & Kaj Sørensen, der skulle fremhæves over andre. Det er alle lige fra medarbejderen, der står med vibrator-stavene på byggepladsen, til den administrerende direktør, der bidrager til den ånd, lyder det fra prisudvalget i Dansk Betonforening.

Prisudvalget har ved uddelingen af årets Betonpris lagt særlig vægt på Otto Christensen & Kaj Sørensen’s insisterende holdning til at levere kvalitet i arbejdet samt medarbejdernes store erfaring og engagement i at arbejde med beton.

Kilde: MT Højgaard.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094