23948sdkhjf

Alco-Metal køber Uniscrap A/S

Alco-Metal A/S, der har base i Søborg har været en tur på opkøbsjagt. Sammen med det tyske firma Scholz AG har de opkøbt Uniscrap A/S under det nyetablerede foretagende Alco-Scholz A/S.

Alco-Metal A/S køber Uniscrap A/S



Alco-Metal A/S er gået sammen med tyske Scholtz AG om at købe Uniscrap A/S, der i Danmark er landsdækkende miljøvirksomhed inden for affaldshåndtering og genvindig. Det nye selskab drives under navnet Alco-Scholtz A/S, hvor danskerne har en ejerandel på 25 pct. af aktierne.

Uniscrap A/S er i dag en af landets førende genvindingsvirksomheder med 20 afdelinger beliggende centralt i Danmark.

Selskabets primære forretningsområde er betjeningen af affaldsleverandører fra bl.a. industrien. Fra leverandørerne indsamles, bearbejdse og afsættes jern- og metalskrot, returpapir, elektronikaffald samt køle/fryseskabe, og Uniscrap har produktionsanlæg i hele Danmark for sortering og bearbejdning af disse genanvendelige råvarer, inden de igen sælges som råvarer til fremstilling af nyt jern, metal og papir.

Direktør og majoritetsaktionær i familieejede Scholtz AG, Oliver Scholtz, er meget tilfreds med købet, da han ser mange udviklingsmuligheder i Uniscrap A/S.

- Vi glæder os ikke mindst til at færdiggøre den påbegyndte udvidelse i Grenaa Havn og gennemføre den videre ekspansion, som allerede er planlagt for selskabet, udtaler Oliver Scholtz.

Den kommende bestyrelsesformand i Uniscrap A/S, Mogens Stendorf Hansen glæder sig over købet af Uniscrap A/S:

- Dette køb gør os tl et stort og alsidigt firma med mange dygtige med-arbejdere der med tiden vil udvikle sig til at blive en af de betydeligste aktører på det nordiske marked.

Direktør i Uniscrap A/S, Peter Lykke Thomsen, er ligeledes tilfreds med den nye ejer:

- Scholtz e ret professionelt og internationalt firma med drift i Tyskland samt adskillige andre lande i Østeuropa og der er ingen tvivl om, at deres kompetencer og erfainger med drift af mere end 400 pladser og store produktionsanlæg kan komme Uniscraps leverandører og ansatte til gode.

Han fortsætter:

- Familien bag Alco-Metal Holding A/S har set mulighederne i at indgå i den nye og større genvindingskoncern, og jeg ved fra vores mangeårige samarbejde med Alco-Metal A/S, at de kommer med en stor ekspertise på forretnings-områderne; genvindig af metaller samt handel med jern og metalprodukter.

I 2008 har Uniscrap A/S eksisteret i 150 år, Scholtz AG i 134 år og Alco-Metal A/S i 67 år, så det er en koncern med mange års erfaring, der fortsat ønsker at være førende inden for den danske genvindingssektor.

Kilde: Alco-Metal Holding A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081