23948sdkhjf

Bauhaus udvider i Viby

Med en udvidelse af sin drive-in-afdeling vil byggevarehuset gøre det nemmere og mere effektivt at købe stort ind.
Den 11. april slår Bauhaus Viby dørene op til en ny drive in-afdeling, der er blevet knap 1.000 m² større og byder på et markant større varesortiment. Udvidelsen sker som følge af en markant stigende interesse for at handle via drive-in, og forventningen er flere kunder og øget omsætning.

- Med udvidelsen følger vi op på den store vækst og kundernes ønske om flere produkter i vores drive-in. Både gør det selv-folk og professionelle håndværkere kan se frem til en drive-in med alt, der skal til for at bygge et hus fra a-z, fortæller René Hjelm, varehuschef i Bauhaus Viby.

- Konceptet gør det meget nemmere og hurtigere for kunderne at handle store og lidt grovere materialer som eksempelvis træ, gipsplader og sække med cement. Varerne er større, og derfor er indkøbsvognen skiftet ud med bil og trailer, forklarer René Hjelm.

Drive in-afdelingen er for alle kunder, men varehuschefen forventer, at det udvidede udvalg især vil tiltrække flere semi-professionelle kunder og erhvervskunder som tømrer- og murermestre. Med udvidelsen vokser Bauhaus i Viby til 14.500 m².

En bydel i vækst
Udvidelsen af Bauhaus Viby sker samtidig med, at det sydlige Aarhus oplever en massiv vækst. Byområder vokser med nybyggeri og tilflytning, og erhvervslivet blomstrer. I området ved Ringvej Syd er virksomheder som McDonald’s, Fakta og Jysk kommet til.

- Vi er glade for placeringen af vores byggevarehus og glæder os over, at området er i vækst. Det giver et godt kundegrundlag, fordi kunderne kan gøre deres forskellige indkøb på ét sted, påpeger René Hjelm.

Det er ikke blot en udvidelse af kvadratmeter, som Bauhaus Viby fra den 11. april tilbyder kunderne. Åbningstiderne i varehusets drive-in udvides også, så der nu er åbent fra kl. 7-20 alle hverdage. Det sker for at matche håndværkernes arbejdstider. Samtidig udvides åbningstiderne i weekenden til kl. 9-18.

Tyske Bauhaus har været i Danmark siden 1988 og har i dag 17 byggevarehuse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109