23948sdkhjf

Sanistål køber litauisk VVS-grossist

Sanistål, der gennem de seneste ti år har etableret sig i Baltikum, styrker nu positionen i Litauen. Det sker gennem opkøbet af UAB Hidruva, der er en markant VVS-grossist i Litauen.
Hidruva, der importerer og distribuerer en lang række anerkendte produkter inden for varme, ventilation, sanitet, fliser m.m., er en veletableret virksomhed med afdelinger i alle de større byer: Kaunas, Vilnius, Klaipeda, Panevezys og Siauliai. Selskabet, der blev grundlagt i 1997, har 65 medarbejdere og forventer i 2006 en omsætning på 69 mio. kr. med et resultat før skat på 3,6 mio. kr.

- Købet af Hidruva vil styrke Saniståls position i Litauen betydeligt. Vi har været i Litauen siden 2003, og det er et spændende marked, der vokser med 20-30 % om året. Saniståls produktbredde sammen med Hidruvas rolle som en markant distributør kommer til at betyde nye udviklingsmuligheder de kommende år, påpeger administrerende direktør for Sanistål, Christian B. Lund.

Adm. direktør for Hidruva, Rolandas Malaiška, den øvrige ledelse og medarbejderne fortsætter uændret efter købet, som er betinget af konkurrencemyndighedernes godkendelse.

Sanistål A/S er en af Danmarks største grossist-virksomheder med et komplet sortiment inden for VVS, stål og metaller, elteknik, værktøj og maskiner samt tekniske produkter.

Kilde: Sanistål A/S.



Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141