23948sdkhjf

Danmarks største VVS-messe

Ikke færre end 175 udstillere indtager VVS ’07 i Odense Congress Center i dagene fra den 25. til 27. april 2007. Endnu flere udstillere er på vej.
Med tre etablerede haller samt en multihal – Arena Fyn på 7.500 kvm. under opførelse og en midlertidig opført hal D råder VVS ´07 et samlet messeareal på mere end 20.000 kvm., hvilket betyder, at VVS ’07 bliver Danmarks største og mest omfangsrige VVS messe.

På VVS ’07 vil der blive afholdt en konference i Facilities Management – helhedssyn ved opførelse og drift af bygninger. Konferencen giver en enestående mulighed for at stifte bekendtskab med markedet for Facilities Management, hvilket er relativt nyt i Danmark men i voldsom vækst.

Kom på forkant med udviklingen og hør, hvordan entreprenøren, Facilities Management leverandøren, ejendomsdirektøren og arkitekten ser på udviklingen. Store ændringer er på vej inden for byggebranchen. Begrebet ”Total Cost of Ownership” er også på vej ind i byggebranchen. På konferencen vil det være muligt at høre nærmere herom.

Dette er emner for konferencen – arrangeret i samarbejde med Teknologisk Institut, som afholdes i forbindelse med messen.

VVS ’07 er en målrettet faglig begivenhed, der samler branchens beslutningstagere, og hvor det er muligt at blive opdateret inden for alt, hvad der har med VVS-branchen at gøre.

Læs mere http://www.vvs07.dk

Kilde: Odense Congress Center.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094