23948sdkhjf

Nyt katalog på byggebeslag fra Häfele!

Häfele har gennem mange år i Danmark, været kendt for det store katalog ”Der Grosse Häfele” – der, blandt møbelfolk og møbelarkitekter, ofte betegnes som biblen. Det er absolut det mest omfattende opslagsværk, hvad angår møbelbeslag, tilbehør til møbler og køkkener. Nu er turen også kommet til bygningsbeslag. Häfele har netop udsendt ”Der Grosse Häfele” med bygnings- og projektbeslag.
”Der Grosse Häfele” er et værk på knap 1300 sider med alt tænkeligt tilbehør til døre og vinduer: Greb, låse, hængsler, skydedørsbeslag, dørstoppere, brevsprækker m.m. Herunder et stort udvalg til glasdøre af både hængsler og skydedørsbeslag.

Häfele har Worldwide været leverandør til mange store projekter og har opnået stor ekspertise på området, der stadig opbygges og udvikles med tiden. Beslagene, der findes i kataloget, er derfor til dels kendte mærker, men der findes også beslag af egen udvikling såsom Dia Lock, som er elektroniske låsesystemer og StarTec, som er øvrige beslag.

På Häfeles hjemmeside www.haefele.dk findes kataloget on-line. Der er mulighed for at se kataloget igennem side for side eller bladre rundt efter velbehag. Den trykte udgave kan bestilles hos Häfele Danmark A/S på følgende mail info@haefele.dk

Kilde: Häfele.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094