23948sdkhjf

Nyt navn til 40-årig betonelementfabrik

I efteråret 2013 fik betonelementfabrikken Præfa Byg i Østervrå ny ledelse. Nu fortsætter fornyelsen med ændring af navn og visuel identitet.
Med virkning fra 1. april 2014 er navnet ikke længere Præfa Byg, men Præfa Betonelement A/S, der er en betydeligt mere præcis angivelse af, hvad virksomheden har beskæftiget sig med de seneste 40 år. Ændringen markeres med en ny visuel identitet, der blandt andet kan opleves på tryksager og hjemmeside.

- Siden vi frembragte det første element i foråret 1974, har vi været i sund vækst og er i dag en af landets anerkendte betonelementproducenter. Vi må erkende, at vi i årenes løb ikke har tænkt så meget på vores kommunikation som på den løbende tilpasning af produktion og organisation, så vi bedst muligt har kunnet løse de konkrete opgaver. Nu er tiden inde til også i den måde, som vi kommunikerer på, at sende nye signaler, siger fabrikschef Ole Godtliebsen.

- Når det så er sagt: Navnet og den visuelle identitet er tilpasset, men fundamentet er det samme. Vi bygger, som vi altid har gjort, på gode mennesker og deres faglige kunnen og omhu, fortsætter han.

Oprustning og ”Bedre Bundlinje”
Hvad der begyndte for 40 år siden med en beskeden virksomhed i Nordjylland er løbende blevet konsolideret og udbygget. Først med en betonelementfabrik i Polen (1994) og senest med en tilsvarende virksomhed i Tyskland (2005). Kunderne findes inden for såvel landbrug som bolig-, institutions- og erhvervsbyggeri i mange afskygninger.

Nyt er også, at Præfa Betonelement har oprustet staben på en række centrale områder. Der er kommet nye, stærke folk til i både konstruktion, salg og markedsføring – og i samarbejde med Dansk Byggeri er virksomheden i gang med projekt ”Bedre bundlinje”. Målet er at effektivisere og optimere produktion og forretningsgange med henblik på at skabe højere kvalitet i hele produktionsprocessen og dermed endnu større konkurrencedygtighed.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125