23948sdkhjf

JCN Bolig: Social ansvarlighed er moderne

Entreprenørvirksomheden har netop uddannet lærling nummer 200.
Social ansvarlighed er moderne. Hos JCN Bolig i Vildbjerg er det ikke bare noget, man siger. Det er noget, man gør. Og i øvrigt har gjort siden etableringen for 73 år siden.

I løbet af disse mange år har mange unge mennesker taget sig en uddannelse i virksomheden, og den 31. marts modtog lærling nummer 200, Mikkel Friis, sit svendebrev. Begivenheden blev fejret fredag eftermiddag på kontoret i Vildbjerg.

- At uddanne lærlinge er noget, JCN Bolig altid har gjort. Det er en del af vores fundament og profil. Ikke fordi vi har regnet på, om det er en god eller dårlig forretning. Men fordi vi er af den overbevisning, at man som etableret virksomhed har en forpligtelse, siger administrerende direktør, Flemming V.T. Rasmussen,

Han peger på, at det er både et samfundsmæssigt problem, når de unge mennesker ikke kan komme i gang med en uddannelse efter skolen, og at det er synd for de unge mennesker, som bliver tabt.

Veluddannet dansk arbejdskraft
- Vi skal have plads til at give lidt tilbage til samfundet, selv om branchen og markedet kan være presset. Det er en forpligtelse, vi gerne tager på os. For JCN Bolig handler forpligtelsen dels om at blive en del af de lokalsamfund, de opererer i – både i Østjylland og i Vestjylland. Dels handler det om at være med til at sikre god og veluddannet arbejdskraft i Danmark i årene fremover.

- Vil vi ikke være med til at uddanne de unge, skal vi heller ikke forvente, at vi kan rekruttere de dygtige medarbejdere, som på langt sigt skal være med til at videreføre den positive udvikling, vi er inde i nu, siger Flemming V.T. Rasmussen.

- Og så kan vi faktisk godt lide at se de unge mennesker lære, udvikle sig og vokse med ansvaret. Det er en del af vores grundsten, tilføjer han.

Behov for dygtige medarbejdere
Tager JCN-direktøren et kig i krystalkuglen, ser han et behov for mange dygtige medarbejdere i de kommende år. Et strategisk fokus på boligbyggeri betyder, at JCN Bolig kommer med i et stigende antal budrunder – og succesraten er høj.

- Vi har pt. en god ordrebeholdning, og forventningen er en god omsætning de kommende år. Skal vi løfte det – samtidig med at vi fortsat bibeholder den troværdighed, vi er kendt for – stiller det store krav til vores medarbejderstab, siger Flemming V.T. Rasmussen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125