23948sdkhjf

Byggemarked med ny butik og nye lokaler

Jem & Fix åbner en ny butik i Støvring og flytter til ny adresse i Hjørring. Byggemarkedskæden bringer sig hermed nærmere målet om 125 danske butikker.
Tirsdag den 8. april slår Jem & fix dørene op for en ny butik på Neptunvej 1 i Støvring. Her er butikschef Rune Saugmann Pedersen og hans team klar til åbningsfest i butikkens indendørsareal på 800 m² plus en udendørsgård på tilsvarende 800 m².

Samme dag er kædens nye lokaler i Hjørring klar til genåbning.

- Vores nye butik på Hedevold i Hjørring har et indendørsareal på 1.000 m² plus en udendørsgård på 700 m², og butikken er fyldt til randen med nye varer både inde og ude. På åbningsdagen den 8. april holder vi åbent fra kl. 8 - 20, og der er gratis kaffe og kage til de morgenfriske samt masser af prisbillige varer, fortæller butikschef Kim Nørgaard Larsen.

Også i Randers udvider byggemarkedskæden. Her er det også den 8. april, som er åbningsdag for en ny butik på Lucernevej 81 i Randers NV.

Læs mere: Jem & Fix åbner ny butik i Randers

125 butikker i 2016
Udvidelserne og den oplevelse af opbakning, Jem & fix oplever om sit butikskoncept, betyder derfor, at man ikke er bange for at tale om vækst:

- Efter 26 år i branchen står der stadig lave priser og fortsat vækst på programmet, og vi har en klar målsætning om at nå 125 butikker i Danmark inden udgangen af 2016, udtaler salgs- og indkøbsdirektør i Jem & Fix Claus Petersen.

Også i Sverige vokser kæden. Med det nylige opkøb af den svenske konkurrent Cheapy mere end fordobler lavpriskæden butiksantallet i Sverige, hvor man nu har 32 butikker.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125