23948sdkhjf

Nyt om navne: Nyansættelser i VVS-branchen

Building Supply kan denne gang berette om nyansættelser hos C5 VVS-Teknik, Gyrstinge VVS, Petrowsky og Pro Ventilation.
C5 VVS-Teknik A/S
Joen Nicolaisen er pr. 1. februar 2014 tiltrådt som ny servicechef i C5 VVS.

Joen Nicolaisen har en solid uddannelse inden for branchen samt en lederuddannelse.

Kilde: C5VVS.dk.

Gyrstinge VVS A/S
Karina Andersen, 37 år, er den 6. februar 2014 blevet ansat i Gyrstinge VVS som projekt- og kommunikationsmedarbejder. Hun skal være med til at udvikle firmaets interne og eksterne kommunikation, blandt andet i webbaserede medier.

Karina, som er cand. mag. i sprogpsykologi fra Københavns Universitet, er ansat under Videnpilotordningen.

Kilde: lokalavisen.dk.

Petrowsky A/S
Martin B. Andersen, 41 år, er pr. 19. marts 2014 tiltrådt stillingen som projektleder hos VVS- og ventilationsfirmaet Petrowsky. Han skal hovedsageligt beskæftige sig med projektering, beregning, projektledelse, salg og tilbudsberegning.

De sidste tre år har Martin B. Andersen arbejdet som selvstændig. Han er uddannet VVS-ingeniør og har 15 års erfaring som projektleder i ventilationsbranchen. Martin har primært beskæftiget sig med salg, rådgivning og installation af vedvarende energiløsninger og projektledelse.

Kilde: Petrowsky.dk.

Pro Ventilation A/S
Flemming Kragerup, 44 år, er blevet ansat som afdelingschef i Pro Ventilation. Han får det daglige ledelsesansvar for virksomhedens anlægsafdeling, der er en af de største leverandører af ventilation til bygge-branchen i hovedstadsområdet.

Flemming Kragerup kommer fra en stilling som afdelingschef i L&H-Rørbyg og han har tidligere arbejdet som projektchef i Glenco og som projektleder hos I4 Installationer. Han er oprindeligt uddannet klejnsmed, senere uddannet til VVS-tekniker og har en diplomuddannelse i ledelse fra Ingeniørhøjskolen i København. Sideløbende med sit arbejde læser han HD på CBS.

Kilde: Progruppen.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.283