23948sdkhjf

Konkursen er altid lige om hjørnet

Højtiden i byggeriet er ikke nogen sikkerhed mod konkurs. Fire fynske entreprenører måtte lukke og slukke forretningen i november på grund af mangel på styring af byggeentrepriserne. Højtiden kræver fokus i forretningen.
Det går godt i den danske byggebranche. Entreprenørerne kan næste fodre fisk med byggeopgaver – men alligevel lurer en konkurs altid om hjørnet.

Det kan fire fynske entreprenører tale med om. Byggeselskabet Fyn Aps, Høje Entreprise Aps, Aarup Totalbyg Aps og Danbeton har lukket forretningerne ned i november måned højst sandsynlig på grund af manglende styring af byggeentrepriser, oplyser Fyens Stiftstidende i dag.

- Der vil altid være konkurser, og det skal der også være. Det er faktisk et sundhedstegn. Vi skulle gerne have en effektiv konkurrence, der bevirker, at de virksomheder, der ikke bliver drevet ordentligt, må lukke, siger cheføkonom i Håndværksrådet Jakob Brandt til avisen.

Højtiden kræver fokus i forretningen. Jacob Brandt påpeger overfor avisen, at de virksomheder, der påtager sig mange opgaver, og som vil ekspandere på baggrund af de mange opgaver, bør have ledere, der forstår at holde overblikket og have benhård styring af logistikken.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094