23948sdkhjf

Aalborg Portland vinder Seniorpraksis Pris

Ved en højtidelighed i Beskæftigelsesministeriet i går modtog direktør Anders Thorup og personalechef Christian Brosolat på Aalborg Portlands vegne Seniorpraksis Prisen i kategorien stor virksomhed af beskæftigelsesminister Claus Hjorth Frederiksen.
Beskæftigelsesminister Claus Hjort Frederiksen udtalte i anledning af, at Aalborg Portland A/S har vundet Seniorpraksis Prisen:

- Aalborg Portland vinder Seniorpraksis Prisen, fordi virksomheden er et strålende eksempel på, hvordan det gennem en bred vifte af konkrete tiltag er muligt at øge tilbagetrækningsalderen markant for virksomhedens mange seniormedarbejdere. Det er særligt bemærkelsesværdigt i den traditionelt tunge industriproduktion, som Aalborg Portland er en del af.

Mere end 1/3 af Aalborg Portlands 645 medarbejdere er over 50 år. Det er eksemplarisk.

- Aalborg Portland har ikke en særlig seniorpolitik. Cementproducenten har snarere en grundlæggende personalepolitik, der sigter på at behandle alle medarbejdere socialt ansvarligt. Et motto hos Aalborg Portland er: ”Vi behandler alle lige ved at behandle dem forskelligt”, udtaler beskæftigelsesminister Claus Hjort Frederiksen videre.

Aalborg Portland anvender en bred vifte af seniortiltag, så arbejdet afstemmes efter den enkelte medarbejders ressourcer og kapacitet.

Direktør Anders Thorup udtrykte glæde over at modtage prisen.

- Vi har stort fokus på den måde, vi behandler vore seniormedarbejdere på. Prisen er en anerkendelse af vores arbejde, og vi vil bruge den som motivation for det fortsatte arbejde, siger direktør Anders Thorup fra Aalborg Portland.

Kilde: Aalborg Portland.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095