23948sdkhjf

Byggeriet har brug for alle unge

Byggeriet vil have fat i både Allan og Ahmet. En kampagne skal lokke flere unge med indvandrebaggrund til byggebranchen. Kampagnen ruller i disse uger gennem landet blandt andet med besøg på byggepladser.
Der er for få unge med indvandrebaggrund i byggeriet. Integrationsministeriet og Dansk Byggeri samarbejder derfor om en kampagne, der skal lokke flere unge til at uddanne sig inden for byggebranchen.

Forståelse for arbejdet på en byggeplads sker bedst ved at besøge omgivelserne. Derfor har Dansk Byggeri som led i kampagnen inviteret unge til at besøge en række byggepladser i flere store byer i Danmark.

Arrangementet har allerede fundet sted i København og Århus med stor succes, og i dag, mandag den 11. december, er det en Hansson & Knudsens byggeplads ved Odense Tekniske Skole, der får besøg af en flok unge mennesker med mod på en fremtid inden for byggeriet.

En repræsentant fra Hansson & Knudsen A/S vil vise de unge rundt på byggepladsen og fortælle om, hvilke muligheder et fremtidigt liv som håndværker giver. Desuden vil formanden for Dansk Byggeri, Povl Christensen, og Odenses borgmester Jan Boye deltage i arrangementet og give deres bud på nøglen til integration.

Til januar fortsætter kampagnen med byggepladsbesøg i Herning.

Kilde: Dansk Byggeri.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062