23948sdkhjf

Hidtil største teknikentreprise til Kjellerup VVS

Den midtjyske VVS-virksomhed har indgået aftale om den tekniske løsning på Alfa Lavals nye, 6.000 m² store domicil i Aalborg.
Frem til starten af 2015 skal Kjellerup VVS A/S således udføre en samlet pakke bestående af VVS, ventilation, el, CTS , sprinkling samt teknisk isolering på et kontorbyggeri i Aalborg, hvor Alfa Laval flytter ind i sommeren 2015.

- Det er firmaets hidtil største kontrakt på denne type entreprise, som andrager et to cifret millionbeløb, forklarer Claus Egholm, direktør i Kjellerup VVS til Building Supply.

Læs mere: TKD sælger 6.000 m² domicil-projekt

Aftalen om de tekniske løsninger er indgået med Gråkjær Industribyg, der er entreprenør på kontorbyggeriet,som omfatter 6.000 m² med tilhørende p-faciliteter.

Mange folk i kort byggeperiode
I perioden vil der ifølge Claus Egholm være mellem 15 og 20 montører og to til tre lærlinge fra forskellige faggrupper samt to-tre projektledere fra de respektive faggrupper tilknyttet byggeriet.

- Kjellerup VVS har udført adskillige teknikentrepriser og ser frem til at udføre denne sag i tæt samarbejde med vore faste underentreprenører for Gråkjær Industribyg, slutter Claus Egholm.

Læs mere: Modgang har gjort midtjysk VVS-firma stærk

Første spadestik til kontorbyggeriet blev taget den 18. marts i år, og byggeriet skal afleveres primo 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078