23948sdkhjf

Ny direktør i Arkil Fundering

Palle Knudsen har afløst Holger Madsen, der stopper efter en lang karriere i entreprenørbranchen.
Arkil Fundering A/S har pr 1.april 2014 fået ny direktør. Selskabet har siden 2001 været ledet af Holger Madsen, der nu stopper efter eget ønske i en alder af 65.

Holger Madsen har arbejdet med geoteknik og fundering gennem stort set hele sin karriere. Inden han kom til Arkil, var han i godt 20 år direktør og medejer af firmaet H.C. Aagaard i Vejle. Firmaet blev i 2001 købt af Arkil, hvorefter Holger Madsen overtog ledelsen af Arkil Fundering.

- Han har i de år drevet og udviklet en sund forretning og været flittig til at dele ud af sin store viden inden for geoteknik og fundering til glæde for både kunder og medarbejdere. Det er jeg ham taknemlig for, siger Jesper Arkil, der samtidig ser frem til et godt og konstruktivt samarbejde med selskabets nye direktør.

Palle Knudsen er 50 år og har siden 2011 stået i spidsen for opbygning af vandbygningsafdelingen i Arkil Fundering. Han er uddannet akademiingeniør og har en fortid i Hoffmann A/S, hvor han som afdelingschef stod bag en række funderings- og vandbygningsarbejder i både ind- og udland.

Udover ny direktør er der også sket udskiftning i bestyrelsen for Arkil Fundering A/S. På generalforsamlingen den 4. marts 2014 trådte Niels Arkil ud af bestyrelsen og Jørgen Søndergaard, direktør i Arkil A/S, trådte ind. De øvrige pladser i bestyrelsen tilhører Heine Hegnsvig, økonomidirektør Arkil Holding A/S, og Jesper Arkil, administrerende direktør Arkil Holding A/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094