23948sdkhjf

Bella Center opfører nyt vartegn i København

To imponerende glastårne kommer til at knejse smukt mod himlen, når det længe ventede hotel ved Bella Center står færdigbygget. Der bliver tale om et unikt vartegn for København og hele Ørestad, og samtidig bliver det Nordens største hotel med 800 værelser, wellness-center, restaurant, café og skybar.
København og hele Ørestad kan se frem til et helt unikt vartegn, når Bella Center i nærmeste fremtid tager første spadestik til et imponerende 4-stjernet hotelbyggeri.

Med sine vinklede facader, skrå hældninger og facadebearbejdning vil de to 75 meter høje bygninger fremstå nuancerede og forskellige alt efter afstand, synsvinkel, dagslys, indre belysning og årstid.

Nordens største hotel bygges i to etaper, hvor den første etape – det ene tårn på 400 værelser – påbegyndes allerede til sommer og forventes indviet i foråret 2009.

- Vi har længe ønsket os et hotel. Nu opfører vi det og styrker dermed vores position som et af Europas største og mest fleksible udstillings- og kongrescentre. Med et hotel, som en integreret del af Bella Center, vil vi stå endnu stærkere i kampen om de store og internationale kongresarrangementer. Oven i dét bliver der tale om et byggeri af international karakter, der uden tvivl bliver et markant pejlemærke for hele Ørestad, udtaler Arne Bang Mikkelsen, adm.direktør Bella Center.

Bella Center har valgt et dansk og internationalt anerkendt arkitektfirma, 3XNielsen, til at stå for opgaven. 3XNielsen har blandt andet tegnet Den kgl. Danske ambassade i Berlin (1999), Musikhuset i Amsterdam (2005) og Museum of Liverpool, som skal vise den engelske bys historie og kultur fra Beatles over fodbold til udvandringen til USA (står færdigt 2008).

De to tårnbygninger vil fremstå lyse med lette, industrialiserede facadeelementer opbygget i metal og glas, mens basen bliver udført i beton med glaspartier.

Selve indretningen bliver holdt i skandinavisk design, og på 23. etage vil gæsterne kunne benytte restaurant, café og skybar, mens de lader blikket glide over Københavns hyggelige tårne og de omkringliggende grønne arealer. På den 2.000 kvadratmeter store tagterrasse, der etableres i 3. sals højde, vil der være rig mulighed for at nyde godt af solens stråler – forår, sommer og efterår.

Bella Center står for opførelsen, og driften af hotellet vil ske i nært samarbejde med en international hotelkæde. Der er i øjeblikket forhandlinger i gang med flere forskellige parter.

Kilde: Bella Center.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078