23948sdkhjf

DR’s byggeprojekt i Ørestad i større økonomisk pres

DR’s byggeriprojekt i Ørestad, der i sommers blev konstateret langt dyrere end forventet, ser ud til at blive dyrere endnu. DR Byens projektdirektør, Kjeld Boye-Møller, er blevet fyret på baggrund af den vilde budgetoverskridelse.
I går fyrede generaldirektør Kenneth Plummer projektdirektøren Kjeld Boye-Møller på grund af den yderst anspændte økonomi til DR’s byggeriprojekt i Ørstad.

Meget tyder på, at de allerede overskredne budgetter på 630 mio. kr. for byggeriet bliver endnu dyrere. Det oplyser dagbladet Børsen i dag.

- På baggrund af Rigsrevisionens vurdering må jeg konstatere, at DR Byens økonomi er under pres. Den vurdering, vi selv har bedt om i samme sag, bekræfter Rigsrevisionens konklusioner. På det grundlag har jeg aftalt med Kjeld Boye-Møller, at han fratræder med øjeblikkelig virkning, siger DR’s generaldirektør Kenneth Plummer til avisen.

Projektdirektør Kjeld Boye-Møller’s job bliver overtaget af Finn Gjørret, der har arbejdet som direktionens rådgiver i forbindelse med færdiggørelsen af DR Byen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078