23948sdkhjf

Funktionel luksus øger sikkerhed

Flot kvalitetsdesign kombineret med høj sikkerhed; det er opskriften på en ny flot og funktionel dørgrebsserie Ruko-Line fra Ruko A/S.
Med introduktion af en helt ny serie af dørgreb, Ruko-Line, styrker Ruko nu markedet for løsninger til døre hvor både sikkerhed og æstetisk udtryk prioriteres.

Stilfuldendt skandinavisk design i gennemført høj kvalitet udgør grundlinjen i den nye beslagserie, som samler den skandinaviske tradition for, at design skal være flot og funktionelt på én og samme tid.

- Ruko-Line sortimentet har både bredde og dybde og ligger i den absolutte topklasse med en kvalitet, der sætter en høj standard på markedet. Designet er inspireret af skandinaviske præferencer for enkle og klare linjer og funktionalitet i topklasse. Således er serien specielt målrettet miljøer, hvor der lægges vægt på en sammenhængende kvalitet og arkitektur, siger marketingchef Ruben Raun fra Ruko.

Styrke og gennemtænkt design gør det nye dørgreb Ruko-Line® til en flot og holdbar løsning for kvalitetsbyggerier.

Refleksion i tid, rum og form
Ruko-Line er produceret i højeste kvalitet i syrefast rustfrit stål og fremstår med en overflade, der reflekterer rummet og dørens farver. Resultatet af denne sammensætning af form og materialer er et stilrent og harmonisk udtryk, der kan supplere arkitektur og indretning med et pust af stilsikker luksus.

Endvidere er udformningen i syrefast rustfrit stål af højeste kvalitet (AISI316L) gennemført ned til den mindste skrue. Det giver en særdeles holdbar, stabil og vedligeholdelsesvenlig løsning til både ud- og indvendig brug.

Totalprojektering øger sikkerhed
I designet af Ruko-Line er der samtidig taget højde for at døre også ofte er garant for tryghed og sikkerhed. Dørgrebene kan derfor kombineres med højsikkerhedslåse og dermed bidrage til effektiv indbrudssikring.

Ruko har gennem de sidste år øget fokus på dørgreb og tilbehør og kan i dag tilbyde serier, der dækker forskellige behov og krav til udtryk, kvalitet og pris.

- Ved i højere grad at tilbyde sikringsløsninger, der også inkluderer projektering med beslag og dørgreb, styrker vi markedet for helhedsorienterede løsninger til døre og indgange. Således kan vi tilbyde arkitekter og andre projekterende løsninger, der både prioriterer sikkerhed og æstetik, slutter Ruben Raun.

Kilde: Ruko-Line.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078