23948sdkhjf

Tomlen nedad for Kurt Thorsen

Kurt Thorsen, der er blevet hyret af de nordjyske ejendomsinvestorer Bill Nielsen og Karl Henrik Frederiksen til at bygge et spektakulært projekt på Moské-grunden på Amager, møder ikke just åbne arme fra ejendomsbranchen i sin jagt på at skaffe finansiering til projektet.
Tidligere ejendomsmatador og bedrageridømte Kurt Thorsen skal skaffe finansiering til byggeprojektet på Moské-grunden på Amager. Det har dog vist sig at være sværere end først antaget. Det oplyser Berlingske Business i dag.

Ejendomsbranchen vender tomlen nedad for milliardprojektet, der vurderes at blive for dyrt i forhold til, hvad boligmarkedet i København kan klare i dag.

- Det vil være meget vanskeligt at finde finansiering til et projekt af den størrelse i dag. Som boligmarkedet er i København, vil bankerne stille som betingelse til bygherren, at han sælger mindst 50 pct. inden byggeriet går i gang. Problemet er imidlertid, at præsalget er gået helt i stå, siger adm. direktør Lars Thomassen fra det børsnoterede ejendomsselskab Walls til avisen. Walls er et af de selskaber, Kurt Thorsen har kontaktet vedrørende finansiering.

Byggeprojektet er tegnet af den danske arkitektstjerne Bjarne Ingels. Projektet består af flere bølgende og pyramideformede højhuse, der i højden konkurrerer med Københavns Rådhus og SAS Radisson på Amager.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078