23948sdkhjf

Årets Murer er fra København

Flere end tusind festklædte mennesker hyldede tirsdag aften årets bedste håndværkere i Cirkusbygningen i København.
Danmarks bedste håndværkere blev tirsdag aften hyldet ved det totalt udsolgte gallashow i Cirkusbygningen i København.

Værterne Thomas Uhrskov og Cecilie Hother fra TV2 Fri sørgede aftenen igennem for god stemning fra scenen sammen med bl.a. flyvende akrobater, tv-kendissen Bubber og musikalske indslag fra Melodi Grand Prix-vinderen Basim.

I centrum for festlighederne stod de 13 håndværksfirmaer, som i årets løb har markeret sig stærkest blandt brugerne af portalen www.anmeld-haandvaerker.dk med bl.a. håndværksmæssig kunnen, god kundeservice, fair tilbudsgivning og rengøring efter arbejdets udførelse.

- Selv i disse digitale tider er det gode, solide håndværk stadig det fundament, som alt andet bygger på, sagde Ardex' direktør, Michael Nielsen, da han overrakte prisen for Årets Håndværker i murerkategorien, hvor Ardex var hovedsponsor, til Murer Mark fra København.

Bag Murer Mark fra Nørrebro i København står Mark Johansen. Han har, siden han startede firmaet i 2006, specialiseret sig i badeværelser og facaderenoveringer og har blandt andet deltaget i renoveringen af Skt. Petri Kirke i København og Bernstorff Slot i Gentofte.

- Det kræver flid og nøjagtighed ud over det normale, hvis resultatet skal fremstå flot og brugbart i mange år frem, forklarer Mark Johansen om sit prisvindende murerarbejde på sin profil på portalen www.anmeld-haandvaerker.dk , hvis brugeranmeldelser dannede grundlag for nomineringerne af de i alt 64 håndværksfirmaer i 13 kategorier.

Sidste år måtte Mark Johansen nøjes med en nominering til Årets Murer, men i år lykkedes det for murermesteren at gå hele vejen. Da han selv var bortrejst på ferie i Thailand, blev prisen modtaget af hans nære ven, som tidligere har været nomineret til Årets VVS’er.

Ardex-direktør Michael Nielsen er ikke et sekund i tvivl om vigtigheden af at dyrke kvaliteten i håndværket og styrke håndværksfagenes generelle image i samfundet:

- Ikke mindst murerfaget spiller en vigtig rolle for, at fremtidens bygninger får den kvalitet, som er nødvendig, hvis vi skal have solidt byggeri, som holder mange år frem, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079