23948sdkhjf

Rejsegilde på Koldings nye sundhedscenter

Torsdag var der rejsegilde på det nye, 3.800 m² store sundhedscenter, som Hoffmann opfører i Kolding.
Traditionen tro var der taler, klapsalver, og ikke mindst røde pølser, da der torsdag 10. april var rejsegilde på Sundhedscenter Kolding.

I 2011 besluttede et samlet byråd, at der skulle opføres et sundhedscenter på sygehusets grund, i 2013 blev byggeriet sendt i udbud, og det første spadestik taget. Nu i foråret 2014 er byggeriet godt undervejs, og rejsegildet er en milepæl for et specielt byggeprojekt.

Læs mere: Første spadestik til 3.500 m² sundhedscenter

- Det helt specielle er at Sundhedscenter Kolding er placeret på Sygehus Lillebælts grund. Det gør det enklere for borgerne at se sammenhængen i sundhedsvæsenet. Ikke alene giver Sundhedscenter Kolding borgerne én samlet indgang til det kommunale sundhedsvæsen, men helt konkret en indgang til både sygehuset og behandlingstilbud, ligesom samarbejdet med patientforeningerne er tænkt med i bygningen, sagde udvalgsformand Lis Ravn Ebbesen i sin tale.

Læs mere: Hoffmann vinder Kolding Sundhedscenter

Der var også rosende ord til entreprenørene Hoffmann, arkitekten GPP og ingeniør Alectia samt landskabsarkitekterne Boldt & Henningsen for de rammer som allerede var på plads.

Selvom byggeriet i første omgang blev et par måneder forsinket på grund af jordbundsforholdene, ser tidsplanen ud til at holde så Sundhedscenter Kolding kan tages i brug først i det nye år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11