23948sdkhjf

Damixa solgt

Damixa, der er blandt Danmarks førende producenter af armaturer til køkken, bad og bruser, bliver pr. 1. maj købt af Ostnor, Nordens førende producent af blandingsbatterier.
Damixa er en af de førende leverandører på det danske marked for blandingsbatterier og er veletableret i Norden. Virksomheden omsætter for cirka 250 millioner kroner og har omkring 100 medarbejdere.

- Jeg er overbevist om, at vores to selskaber supplerer hinanden rigtig godt. Damixa kan fremvise et positivt resultat for tredje år i træk, hvilket tydeligt viser, at udviklingen er positiv, og at den vending af udviklingen, som blev indledt i 2009, har været en succes, siger Lars Bladt, som er administrerende direktør for Damixa. Overtagelsen sker den 1. maj.

Ostnor har til hensigt at beholde monteringen på Damixas egen fabrik i Odense. Den øvrige produktion, dvs. støbning og fremstilling af komponenter, foretages i dag af eksterne leverandører.

Samler Nordens stærkeste brands
Med opkøbet styrker Ostnor, som blandt Nordens førende producent af blandingsbatterier, sin stilling på det nordiske marked ved at samle tre af Nordens stærkeste varemærker under samme tag.

- Overtagelsen af Damixa passer godt ind i vores strategi om at skabe en lønsom vækst ved hjælp af tydeligt positionerede varemærker, markedsbredde og et konkurrencedygtigt sortiment. Med overtagelsen styrker vi vores markedsandele i Norden og udvider produktsortimentet med et tredje varemærke, siger Ostnors administrerende direktør og koncernchef Claes Seldeby.

Efter opkøbet er Ostnor markedsleder i Sverige, Danmark og på Island samt nummer to i Norge og Finland.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094