23948sdkhjf

H+H samler aktiviteterne

Porebetonproducenten styrker sin position i Norden ved at fusionere H+H i Danmark og Sverige, som bliver til H+H Nordic.
For fortsat at kunne udvide produktporteføljen vil kompetencerne i H+Hs danske og svenske organisation fremover arbejde sammen under navnet H+H Nordic.

Ved at investere yderligere i udvikling af systemer og processer, samt at udnytte de stærke forskelligartede kompetencer landene imellem, vil koncernen videreudvikle porebetonmarkedet.

- Vi har et komplet byggesystem til opførelse af et råhus i porebeton, og H+H vil fortsætte med at være den mest innovative porebetonleverandør, udtaler direktør for H+H Danmark Jacob Lypart, som tilføjer:

- For at kunne fortsætte det innovative partnerskab med husbyggere og montører er det en rigtig god idé at samarbejde med vores svenske kollegaer, som arbejder under lidt andre markedsvilkår.

Seneste lancering er en montagevogn til montering af bagmurselementer. Det forbedrer hastigheden i byggeriet og reducerer risikoen for arbejdsskader helt i tråd med udviklingen i branchen.

En af de ting, som adskiller det danske og det svenske porebetonmarked, er, at man i Sverige i højere grad sælger direkte til entreprenører og husbyggere end i Danmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094