23948sdkhjf

Jens Jensen vinder Skjern Kulturcenter

Udbygningen af Skjern Kulturcenter bliver lagt i hænderne på byggefirmaet Jens Jensen fra Holstebro. GPP Arkitekter har tegnet projektet.
Dommerkomiteen for ”Udvidelse af Skjern Kulturcenter” har udvalgt projektet, der er fremsendt af byggefirmaet Jens Jensen, Holstebro, og som Ringkøbing-Skjern Kommune nu agter at indgå aftale med. Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Læs mere: Fem prækvalificeret til Skjern Kulturcenter

Vinderprojektet er tegnet af GPP arkitekter A/S, Rambøll er ingeniører og Green Sustainable Landscape har været landskabsarkitekter. Med udvidelsen skabes en god sammenhæng og synergi i hele Kulturcentret. Og ønsket om en udbygning til gavn for hele Kulturcentret, så centrets funktion som kulturelt fyrtårn i området – til gavn for håndbold, øvrige brugere og kulturelle arrangementer - styrkes, har været vigtigt i udvælgelsen.

- Jeg er rigtig glad for, at det er lykkedes at vælge et projekt, der i så høj grad imødekommer ønsker og visioner for en styrkelse af hele Skjern Kulturcenter til gavn for Ringkøbing-Skjern Kommune, udtaler Borgmester Iver Enevoldsen.

Projektet giver mest for pengene
Efter endt byggeri bliver der en fremragende logistik, så der i højere grad end i dag er plads til flere arrangementer i Kulturcentret på samme tid.

Inde i arenaen fordeles tilskuerne hele vejen rundt, så der opnås en kedeleffekt, der vil styrke oplevelsen under forskellige sportsbegivenheder.

Projektet indeholder den bedste teknik og sikrer det bedste indeklima under afvikling af arrangementer med mange tilskuere. Endelig er det valgte projekt det økonomisk mest fordelagtige projekt, hvor Kulturcentret tilføres mest for pengene.

Dommerkomiteen for ”Udvidelse af Skjern Kulturcenter” består af borgmester Iver Enevoldsen, Carsten Thygesen, Elmo Flaskager og Jørgen Thomsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11