23948sdkhjf

Unikt samarbejde mellem Jönsson Gruppen og Industri Udvikling

Industri Udvikling har indgået en aftale med Jönsson Gruppen a/s, om tilførsel af ansvarlig kapital. Formålet er at styrke det kapitalmæssige fundament for den fremtidige udvikling af virksomheden. På længere sigt søsættes et projekt, der skal forene det bedste af de to verdener i byggeindustrien.
Industri Udvikling tilfører ny kapital til Jönsson Gruppen a/s med det formål at styrke virksomhedens fremtidige udvikling. Det langsigtede mål er at fuldføre et koncept, der forener det bedste af to verdener i byggeindustrien gennem udnyttelse og optimering af:

- Den store virksomheds ressourcer til at gennemføre større projekter på en tværfaglig basis - Ejer-engagement der skaber forøget effektivitet og unikke resultater i virksomhederne. Virksomheder, hvor de bedste entreprenører og ledere kan blive medejere, og under store frihedsgrader kan udvikle deres egen virksomhed i virksomheden.

Jönsson Gruppen bliver moderselskab
Jönsson Gruppen a/s er det nye moderselskab for en række nuværende og kommende, mindre og mellemstore entreprenør- og tømrermester virksomheder, samt andre brancherelaterede produktionsselskaber.

Selskaberne opkøbes typisk i forbindelse med et generationsskifte, eller ved behov for at forstærke ledelsen i et selskab. Virksomhederne skal udvikles og drives ud fra en fælles platform.

Særlige kendetegn ved selskaberne i Jönsson Gruppen a/s er, at de drives som professionelle, moderne og selvstændige selskaber, med fokus på en god historik inden for deres kerneområder. Virksomhederne vil desuden være kendetegnet ved, at væsentlig del af aktiekapitalen i selskaberne ejes af de ledende medarbejdere i de enkelte selskaber.

Samlet beskæftiger Jönsson Gruppen a/s ca. 200 medarbejdere, og der forventes en samlet omsætning i moderselskabet i indeværende regnskabsår omkring ½ milliard. Ved årsskiftet indgår selskaberne Jönsson a/s, Jönsson Invent a/s og Jørgen Petersen & Co. A/S i Jönsson Gruppen a/s

Fælles for selskaberne er lange kunderelationer, fokus på kvalitet, konkurrence på andet end pris, og deltagelse i uddannelse af unge mennesker. Således er der i øjeblikket over 20 unge mennesker på vej gennem selskaberne som lærlinge.

Kilde: Jönsson Gruppen A/S / http://www.jonsson.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078