23948sdkhjf

Rationel Vinduer lancerer Security-sikrede vinduer

Nu må tyve gå forgæves, når de om aftenen kommer snigende med koben og stemmejern for at bryde vinduer op i villakvarterer. Rationel Vinduer lancerer nemlig et specielt, indbrudshæmmende system, Security.
Rationel Vinduer, der ligger i Sdr. Felding og er en af Danmarks største producenter af yderdøre og facadevinduer i træ og træ/aluminium, tilbyder nu et nyt system, Security, der kan monteres på de fleste nye vinduer og døre for at sikre mod tyveri.

Udefra ser de herefter helt almindelige ud, men hængselsforstærkning, robust sikkerhedsslutblik og forstærket rudemontage kombineret med anvendelsen af lamineret glas samt andre tiltag gør, at de er meget svære og tidskrævende at brække op med normale værktøjer.

De modstår således angreb med koben, stemmejern og skruetrækker, ligesom de kan klare slag og spark fra selv en meget stor og stærk tyv. Et lille "Security"-mærke til at sætte på dørene og vinduerne vil dog i langt de fleste tilfælde få tyven til at give op på forhånd.

Der kan læses mere om Rationels sikkerhedsprogram Security i brochuren ”Det sikre vinduesvalg”, som kan rekvireres hos Rationels forhandlere eller på www.rationel.dk

Kilde: Rationel Vinduer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094